Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

ютуб-канал Андрія Оністрата

Вівторок, 4 грудня 2018, 14:20

На зорі Незалежності Садовий разок обдовбався ганджубасом

Андрій Садовий

Андрій Садовий вважає, що українське суспільство не погодиться на легалізацію канабісу чи проституції.

Про це міський голова Львова Андрій Садовий розповів у інтерв'ю блогеру та бізнесмену Андрію Оністрату в його програмі "Банкір, який біжить".

Андрій Садовий заявив, що на його думку українське суспільство сьогодні не готове до легалізації канабісу та проституції.

"Кожне суспільство має мати готовність до тих чи інших речей. От я не переконаний, що наше суспільство сьогодні готове до цього. Дискусія напевне є потрібна. І якщо буде дискусія, то ми побачимо різні позиції та вийдемо на якусь прийнятну думку. Але сьогодні однозначно мати тверду позицію – це буде нечесно, це буде популізм" – заявив Андрій Садовий.

За його словами, це ті професії, які завжди були, завжди є і завжди будуть.

"Тому держава тут повинна вибудувати свою формулу. Ви заставили мене задуматися. Я думаю, що в рамках наступних виборчих перегонів я сформулюю свою чітку позицію. Її треба ще доопрацювати. Треба готувати суспільство. Коли йде просвітницька діяльність, коли показують всі плюси та мінуси, то тоді люди свідомо приймають рішення" – додав Андрій Садовий.

Також міський голова Львова Андрій Садовий зізнався, що замолоду курив канабіс.

"Досвід такий мав, коли мені було більше двадцяти років. Але більше не хочу " – розповів Андрій Садовий.

Додамо, що як йдеться у мініфесті політичної партії "Об'єднання "Самопоміч", яку очолює Андрій Садовий, вона "впроваджує в українську політику принципи християнської моралі та здорового глузду.

"Ми свідомі, що тільки через живий зв’язок з людьми, зможемо розвивати свої думки та дії, і через цей розвиток разом прямувати до своєї мети: побудувати країну, в якій хочеться жити" – йдеться у маніфесті.

Нагадаємо, у жовтні міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що братиме участь у президентських виборах наступного року. Він сподівається пройти у другий тур президентських виборів та зустрітися там з лідером Громадянської позиції Анатолієм Гриценком.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.