Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська міськрада

П'ятниця, 7 грудня 2018, 12:49

Міськрада Львова передбачила більше 100 000 гривень для матері полоненого моряка Андрія Оприска

Львівська міськрада

Матір полоненого моряка з Львівщини Ольга Оприско отримає допомогу у 124 тис грн з бюджету Львова.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про надання одноразової матеріальної допомоги Ользі Оприско, матері полоненого моряка з Львівщини, старшого матроса Військово-морських сил Збройних сил України Андрія Оприска. Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

З бюджету Львова виділять Ользі Оприско 124 223,60 грн, з них 100 000 грн – одноразова матеріальна допомога, а 1 863,35 грн – військовий збір.

Зазанчимо, Андрій Оприско, мешканець Миколаївського району, потрапив у полон 25 листопада, коли у Азовському морі прикордонні катери ФСБ Росії відкрили вогонь по корабельній групі Військово-Морських Сил України. Три кораблі українських ВМС були захоплені російським спецназом.

У результаті цього парламент 276 голосами ухвалив закон про ведення воєнного стану в Україні терміном на 30 днів.

А 26 листопада на порталі е-петицій була зареєстрована петиція з вимогою ініціювати звернення Львівської міської ради до МЗС України щодо можливості повного закриття консульства Російської Федерації у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.