Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ТРК

ukrinform.ua

Вівторок, 11 грудня 2018, 11:50

Облрада Львівщини профінансувала "Перший Західний" на 300 тисяч

ТРК

Телерадіокомпанія "Перший Західний" отримає на здійснення своєї діяльності  ще 300 тис грн з бюджету Львівщини.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні на сесії Львівської обласної ради депутати внесли зміни до обласного бюджету на 2018 рік. Це рішення підтримав 71 депутат.

Згідно із змінами, КП ЛОР "Телерадіокомпанія "Перший Західний" отримає ще 300 тис грн на свою діяльність.

Як заявив директор департаменту фінансів Львівської ОДА Олег Демків, кошти необхідні для фінансування проектів, зокрема, головним завданням телерадіокомпанії на 2019 рік є повноформатни запуск свого радіо.

Зазначимо, цього року "Перший Західний" заробив 3,5 млн грн. На наступний рік керівництво телерадіокомпанії ставить собі за мету підвищити прибуток до 4,5-5 млн грн. Що стосовно бюджету, то у 2018 році бюджет організації склав 23 млн грн, а з розрахунку на відкриття радіостанції його планують збільшити на 5 млн грн.

Також "Перший Західний" отримає 129 тис грн за висвітлення діяльності Львівської облради до кінця цього року.

Нагадаємо, телеканал "Перший західний", відомий раніше як "Львів-ТБ", є комунальним закладом Львівської обласної ради і фінансується з бюджету Львівщини. 

Минулоріч у Львівську обласну раду надійшла пропозиція перетворити "Перший західний" на телерадіокомпанію. Цьогоріч каналу вдалося виграти частоту на радіо – радіостанція "Радіо Перше" звучатиме на частоті 88,2.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.