Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олександр Ганущин

Вівторок, 11 грудня 2018, 15:14

У 2019 році Ганущину, Гірняку і Білоусу на 20% збільшили розмір щомісячної премії

Олександр Ганущин

Депутати встановили голові Львівської облради та його заступникам новий оклад та премії на 2019 рік.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні на сесії Львівської обласної ради депутати проголосували за встановлення умов оплати праці голові обласної ради, першому заступникові та заступникові голови обласної ради на 2019 рік. Церішення підтримали 53 депутати.

Зокрема, як повідомляли про це Варіанти раніше, йдеться про встановлення окладу голові Львівської обласної ради Олександру Ганущину з 1 січня 2019 року, а також надбавки: за перший ранг посадової особи місцевого самоврядування; за вислугу років у 15% посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг; за виконання особливо важливої роботи у 50% посадового окладу з урахуванням надбавок за ранг та вислугу років.

Також Ганущин, згідно з документом, отримуватиме щомісячно премію у 100% від зарплати, отримуватиме щорічно матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу для оздоровлення у розмірі середньомісячної зарплати.

Додамо, цьогоріч голова облради отримував щомісячно премію у розмірі 80% від зарплати.

Перший заступник голови обласної ради Андрій Білоус у 2019 році отримуватиме, крім зарплати: надбавку за п’ятий ранг посадової особи; надбавку за виконання особливо важливої роботи в розмірі 50% посадового окладу з урахуванням надбавок за ранг та вислугу років; щомісячне преміювання в розмірі до 100% посадового окладу; матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу для оздоровлення в розмірі середньомісячної заробітної плати.

Заступник голови обласної ради Володимир Гірняк у 2019 році отримуватиме, крім зарплати: доплату за четвертий ранг посадової особи; надбавку за  вислугу років у розмірі 10% посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг; надбавку за виконання особливо важливої роботи в розмірі 50% посадового окладу з урахуванням надбавок за ранг та вислугу років; щомісячне преміювання в розмірі до 100% посадового окладу за фактично відпрацьований час; матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу для оздоровлення в розмірі середньомісячної заробітної плати.

Нагадаємо, у грудні минулого року депутати встановили умови праці голові Львівської облради на 2018 рік.

Додамо, у минулому році Олександр Ганущин задекларував 271 972 грн зарплати у Львівській обласній раді, а його дружина – нерухомість, іномарки, готівку.

Андрій Білоус задекларував 183 тис грн зарплати, колекцію старовинних книг та 25 тис доларів готівки, а Володимир Гірняк – 462 тис грн доходу і 4,4 млн грн готівки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.