Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Четвер, 13 грудня 2018, 17:00

Садовий залучив 13 депутатів міськради до роботи над проектом міського громадського транспорту

Андрій Садовий

Андрій Садовий створив робочу групу для участі комунальних підприємств у проекті "Міський громадський транспорт України".

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №719 від 12 листопада 2018 року.

Андрій Садовий розпорядився створити робочу групу щодо участі комунальних підприємств Львівської міськради у проекті "Міський громадський транспорт України".

"Утворити робочу групу щодо участі комунальних підприємств Львівської міської ради у проекті "Міський громадський транспорт України", – йдеться у документі.

Керівником робочої групи став заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак. До складу групи також увійшли 13 депутатів Львівської міськради: Юрій Мельник, Остап Доскіч, Віталій Свінціцький, Роман Федишин, Петро Адамик, Олег Береза, Валерій Веремчук, Мирослав Данилків, Ігор Зінкевич, Роман Іванців, Андрій Карбовник, Юрій Кужелюк, Олег Сорочкін.

Згідно із розпорядженням, робоча група має опрацювати умови участі комунальних підприємств у цьому проекті та подати на розгляд Андрію Садовому до 20 грудня 2018 року. 

Нагадаємо, раніше Андрій Садовий створив робочі групи для визначення норм з вивезення сміття у Львові, для розробки програми перспективного розвитку промислових зон Львова, для недопущення політичної агітації у комунальних та освітніх закладах Львова та для напрацювання проекту Плану сталої міської мобільності Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.