Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

будівництво у Львові

П'ятниця, 14 грудня 2018, 14:28

Територію заводу "Кінескоп" забудують офісними центрами

будівництво у Львові

На території колишнього заводу "Кінескоп" на вул. Антоновича, 112-А зведуть багатоповерховний офісний центр з кафе.

Сьогодні виконавчий ккомітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження на будівництво ТзОВ "Канюк-Стиль" офісної будівлі з кафе-баром зі знесенням існуючої будівлі на вул. В. Антоновича, 112-А.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Багапоповерховий офісний центр з кафе зведуть на місці нежитлового будинку, який є одним із корпусів колишнього заводу "Кінескоп", на земельній ділянці, площею 0,0951 га, яка призначена для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури. Категорія земель – землі житлової та громадської забудови, а вид використання – для обслуговування нежитлової будівлі.

Функціональне призначення земельної ділянки – зона Г-2 – торгово-ділові зони місцевого значення відповідно до зонінгу Франківського району.

Згідно з проектом рішення, гранично допустима висота офісного центру не повинна перевищувати 56,1 метрів, а максимально допустимий відсоток забудови цієї земельної ділянки – 73,50%. За попередніми підрахунками, офісний центр матиме не менше 16 поверхів.

За даними порталу Youcontrol, ТзОВ "Канюк-Стиль" зхареєстроване у Львові у 2001 році, займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна.

Кінцевим власником фірми є львів'янин Юрій Канюк, а статутний фонд підприємства складає 44 325 800 грн.

Нагадаємо, на початку цього року Львівська міська рада дозволила реконструювати однин із корпусів колишнього заводу "Кінескоп" на вул. Кульпарківській 59 під офісний центр.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.