Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

тролейбус

Четвер, 20 грудня 2018, 16:40

До Рясного можуть провести тролейбусну лінію

тролейбус

Львівські депутати підтримали електронну петицію про вирішення проблеми із транспортом у мікрорайоні Рясне.

Сьогодні на сесії Львівської міської ради депутати підтримали електронну петицію з вимогою вирішити проблеми транспортного колапсу в мікрорайоні Рясне. "За" проголосували 37 депутатів.

Ще 22 жовтня на порталі е-петицій була зареєстрована петиція романа Дуди "Вирішення проблеми транспортного колапсу в мікрорайоні Рясне", яка станом на 5 листопада цього року набрала необхідних 500 голосів на підтримку, відтак міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

У тексті петиції вказано, що міськрада має забезпечити регулярне маршрутне сполучення міського транспорту до мікрорайону Рясне, а також виділити кошти на розроблення проектно-кошторисної документації й резервувати земельні ділянки під будівництво додаткових транспортних магістралей з Рясного: Рясне – Левандівка, Рясне – Тунельна – Малоголосківська – Галицьке Перехрестя.

Також автор петиції вимагає закласти в бюджет та розробити проектно-кошторисну документацію із будівництва електричної мережі для курсування тролейбусів до Рясного.

Відтак, депутати підтримали петицію і доручили до наступного пленарного засідання підготувати дорожню карту щодо вирішення цих питань.

Нагадаємо, з 18 жовтня до Рясного курсує  експериментальний маршрут. Раніше міськрада наголошувала, що планує пустити нові 12-метрові автобуси, які місто отримало від "Електротрансу", на маршрути до Рясного.

Додамо, електронні петиції у Львові були введені з 22 лютого 2016 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.