Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

будівництво у Львові

П'ятниця, 21 грудня 2018, 14:15

Військова прокуратура збудує багатоповерхівку у районі вулиці Клепарівської

будівництво у Львові

Львівська міськрада дозволила військовій прокуратурі звести 8-поверховий будинок з підземним парківгом на вул. Батуринській, 2.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження на будівництво Військовою прокуратурою Західного регіону України багатоквартирного житлового будинку для військовослужбовців прокуратури та членів їх сімей з вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом на вул. Батуринській, 2 (ріг вул. Клепарівської, 22). Про це повідомляє кореспондент Варіантів

Багатоповерхівку зведуть на земельній ділянці, площею 0,1211 га, що перебуває у державній власності і яка призначена для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку. Категорія земель – землі житлової та громадської забудови, а вид використання – для будівництва житла для військовослужбовців.

Функціональне призначення земельної ділянки – зона Ж-3 – зона багатоповерхової житлової забудови відповідно до детального плану території у районі вул. Клепарівської, вул. Батуринської, вул. Генерала О. Грекова, вул. Ветеранів.

Висота багатоповерхівки не повинна перевищувати 28 метрів, що становить орієнтовно 8 поверхів. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 38%. Зазначимо, ділянка знаходиться у межах історичного ареалу міста ,відтак забудовник має врахувати вимоги збереження традиційного історичного середовища. 

Нагадаємо, на початку грудня виконком Львівської міської ради дозволив збудувати для військових дві будинки з підземними паркінгами на вулиці Мечникова, 16 та 16-А.

Також міськрада вирішила продати на аукціоні ділянку на вул. Клепарівській, 39а, що біля стадіону СКА, для будівництва багаторівневого паркінгу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.