Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

прибирання міста

П'ятниця, 11 січня 2019, 17:41

На посипання вулиць у Шевченківському районі витратять 3 мільйони

прибирання міста

Шевченківська РА замовила протиожеледні реагенти та технічну сіль за 3,1 млн грн.

Про це йдеться на сайті публічних закупівель ProZorro.

Шевченківська районна адміністрація Львівської міської ради оголосила тендер у системі ProZorro на протиожеледні реагенти та технічну сіль, які районна адміністрація використовуватиме протягом 2019 року.

Зокрема, йдеться про придбання 3000 куб.м протиожеледних реагентів (вміст солі – 20%, вміст піску – 80%) та 250 тонн технічної солі.

Кінцевий терман подання тендерних пропозицій – 11 січня, аукціон стартує 14 січня, а очікувана вартість послуг становить 3 100 000 грн.

Нагадаємо, наразі у Галицькому районі Львова застосовуватимуть нові реагенти, пішуфіт і кальцій хлорид, на які витратили на 4 млн грн тендерних коштів.  

Також міськрада планує закупити техніку для прибирання міста на 70 млн грн.

Додамо, у травні цього року львівські депутати підтримали петицію про відмову у Львові від використання піскосуміші. У влади міста вимагали: для посипання вулиць використовувати лише чисту сіль або знайти нешкідливі для взуття і лап тварин реагенти; на пішохідній частині використовувати лише механізоване прибирання; використовувати дрібні камінців, що вмерзають в сніг і створюють надійне зчеплення з підошвами взуття. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.