Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Сихів

Четвер, 10 січня 2019, 17:55

У 2019 році вулиці на Сихові продовжать посипати піскосумішшю

Сихів

Сихівська РА замовила піскосуміш за 2 млн грн.

Про це йдеться на сайті публічних закупівель ProZorro.

Сихівська районна адміністрація Львівської міської ради оголосила тендер у системі ProZorro на піскосоляну суміш, які районна адміністрація використовуватиме протягом 2019 року.

Зокрема, йдеться про придбання 2223 куб.м піскосоляної суміші (вміст солі – 20%, вміст піску – 80%).

Кінцевий терман подання тендерних пропозицій – 14 січня, аукціон стартує 15 січня, а очікувана вартість послуг становить 2 000 000 грн.

Нагадаємо, наразі у Галицькому районі Львова застосовуватимуть нові реагенти, пішуфіт і кальцій хлорид, на які витратили на 4 млн грн тендерних коштів.  

Також міськрада планує закупити техніку для прибирання міста на 70 млн грн.

Додамо, у травні цього року львівські депутати підтримали петицію про відмову у Львові від використання піскосуміші. У влади міста вимагали: для посипання вулиць використовувати лише чисту сіль або знайти нешкідливі для взуття і лап тварин реагенти; на пішохідній частині використовувати лише механізоване прибирання; використовувати дрібні камінців, що вмерзають в сніг і створюють надійне зчеплення з підошвами взуття. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.