Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Гранд Готель

П'ятниця, 28 грудня 2018, 10:32

У Козловського вимагають забрати зірки з фасаду "Гранд Готелю"

Гранд Готель

АМКУ звернувся до керівництва "Гранд Готель" з проханням забрати з фасаду готелю інформацію про 5 зірок.  

Львівське відділення Антимонопольного комітету України опублікувало на сайті рекомендацію до ТзОВ "Холдинг "Гранд Готель", що на проспекті Свободи у Львові, забрати з фасаду згадку про п'ятизірковість готелю.

"Припинити дії, які полягають у розповсюдженні інформації про категорію
пять зірок готелю "Гранд Готель", що не відповідає дійсності та містить
ознаки порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції,
передбаченого статтею 15І Закону України "Про захист від недобросовісної
конкуренції", у вигляді поширення інформації, що вводить в оману, а саме:
повідомлення ТОВ "Холдинг "Гранд Готель" невизначеному колу осіб неправдивих відомостей про стандарти, характеристики послуг, зокрема внаслідок обраного способу їх викладення, які можуть вплинути на наміри цих осіб щодо придбання/замовпення готельних послуг", – йдеться у повідомленні львівського АМКУ.

Як зазначили у Львівському відділенні Антимонопольного комітету, ТзОВ "Холдинг "Гранд Готель" із березня цього року, коли відбулося його відкриття після реконструкції, помістив на фасаді своєї будівлі категорію 5 зірок, однак, за даними АМКУ, ДП "Науково-дослідний інститут метрології вимірювальних і управляючих систем", який видає сертифікату щодо категорії готелів, не видавав документу на присвоєння категорії 5 зірок "Гранд Готелю".

Саме тому АМКУ просиль керівництво готелю забрати з фасаду неправдиву інформацію.

Нагадаємо, власником ТзОВ "Холдинг "Гранд Готель" є підприємець і депутат Львівської міської ради від Блоку Петра Порошенка Григорій Козловський. Окрім готелю на проспекті Свободи, він володіє готельно-ресторанним комплексом "Святослав", пивним рестораном "Королівська пивоварня" у Львові.

Крім цього, Козловський є співласником будівельної компанії Avalon, яка зведе у Львові першу 25-поверхівку. А 1 березня 2018 року він відкрив на площі Ринок, 36 новий ресторан у 5-поверховій колишній польській "кам’яниці Гєлязиновській".

У минулому році Григорій Козловський задекларував 16 млн грн доходу, 17 млн грн готівки, 13 земельних ділянок, 5 автівок та 9 квартир.

Додамо, з 2016 року "Гранд готель", який тоді мав сертифікат на 4 зірки, входить  до британської готельної мережі InterContinental.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.