Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

трамвайне депо на вул. Сахарова

Середа, 2 січня 2019, 10:30

Lem station дозволили розпочати реконструкцію трамвайного депо у Львові

трамвайне депо на вул. Сахарова

Львівська міськрада підписала інвестиційний договір з компанією Lem Station щодо створення інноваційно-креативного простору на місці найстарішого трамвайного депо Львова.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Ще 28 грудня минулого року ЛКП "Львівелектротранс" та ТОВ "Лем Стейшн" підписали інвестиційний договір про реконструкцію старого трамвайного депо та створення на цьому місці креативного простіру.

Нагадаємо, раніше ТОВ "Лем Стейшн", що займається організацією конгресів і торгівельних виставок, керівник – Олег Мацех, отримало в оренду на 50 років територію трамвайного депо площею близько 4,9 тис кв.м, а також будівлю на вул. Братів Тимошенків, 4, після вирішення судових спорів, пов’язаних із правом власності на неї. 

На цій території фірма має за 4 роки створити інноваційно-креативний простір, облаштувати прилеглу територію і прокласти необхідні інженерні мережі. Вартість інвестицій у реконструкцію депо становить 30 млн грн.

Додамо, у липні 2018 року виконавчий комітет Львівської міської ради визначив переможцем інвестиційного конкурсу на реалізацію інвестиційного проекту із реконструкції трамвайного депо для створення інноваційно-креативного простору" ТзОВ "Лем Стейшн".

Тоді ж ця ухвала виносилася на розгляд сесії міськради, однак їй забракло голосів, а депутат міськради Петро Адамик заявив про необхідність перенесення цієї ухвали на вересень. 

Як повідомляли Варіанти раніше, ТзОВ "Лем Стейшн" було єдиним учасником конкурсу на створення інноваційно-креативного простору в трамвайному депо, що на вулиці Сахарова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.