Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівелектротранс

Вівторок, 8 січня 2019, 14:00

У 20% львівських трамваїв не працює система опалення

Львівелектротранс

Наразі опалюється 72% електротранспорту міста.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Станом на сьогодні лише більше 72% електротранспорту Львова опалюється – з них 80% трамваїв і 65% тролейбусів.

Як зазначають у ЛКП "Львівелектротранс", від загальної кількості рухомого складу близько 20% трамваїв та 35% тролейбусів мають несправну систему опалення. Однак за останній рік вдалося відремонтувати систему опалення у частині тролейбусів та трамваїв у рамках проведення планових капітально-відновлюваних робіт. Також на підприємстві докладають усіх зусиль, щоб якомога швидше відремонтувати решту рухомого складу.

У тих вагонах, де система опалення є справною, температура повітря відповідає державним нормам та тримається на рівні плюс 10 градусів за Цельсієм.

Нагадаємо, нещодавно у Львівському електротранспорті увімкнулиопалення. Як виявилось, близько 20% трамваїв та 40% тролейбусів мають проблеми з опалювальною системою.

Додамо, на 2019 рік міськрада виділить "Львівелектротрансу" 170 млн грн для пільгових перевезень. До того ж, для ЛКП передбачили 9,1 млн грн відшкодувань за перевезення учнів та студентів, які оплачують половину вартості квитка. 

З 28 листопада Олег Береза більше не очолює ЛКП "Львівелектротранс".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.