Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Мирослава Пастущук

ФБ Пастущук

Понеділок, 14 січня 2019, 12:26

Ще одну підлеглу Чаплінського спіймали на порушенні ПДР

Мирослава Пастущук

Патрульні спіймали на порушенні правил дорожнього руху головного спеціаліста управління архітектури Львівської міськради Мирославу Пастущук, а раніше ПДР порушила Оксана Рибак.

Про це повідомляє Антикорупційний моніторинг Львівщини на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нещодавно патрульні затримали і склали протокол на головного спеціаліста управління архітектури департаменту містобудування Львівської міської ради Мирославу Пастущук, яку спіймали на порушенні правил дорожнього руху.

Справу, яка відбудеться 17 січня, розглядатиме Франківський районний суд Львова.

У повідомленні Антикорупційного моніторингу Львівщини не вказано, яке саме порушення ПДР спричинила Мирослава Пастущук. Свою автівку Nissan Micra 2004 року випуску чиновниця придбала 28 грудня 2018 року за 79 190 грн. До цього вона обходилися без авто.

Згідно із її декларацією про доходи за 2017 рік, Мирослава Пастущук задекларувала 94 тис грн доходу.

Нагадаємо, у листопаді минулого року патрульні спіймали на керуванні авто у нетверезому стані юрисконсульта управління архітектури Оксану Рибак. Проте суд закрив справу проти неї через некоректне оформлення протоколу патрульними.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.