Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Ярослав Дубневич

Середа, 16 січня 2019, 16:08

Дубневичі не посипатимуть пісочком вулиці коханого Сихова

Ярослав Дубневич

Цьогоріч ТзОВ "Агропромислове підприємство "Львівське", що належить братам Дубневичам, не постачатиме піскосуміш для посипання вулиць на Сихові.

Про це йдеться на сайті публічних закупівель ProZorro.

Сихівська районна адміністрація Львівської міської ради провела тендер у системі ProZorro на піскосоляну суміш, які районна адміністрація використовуватиме протягом 2019 року.

Зокрема, йдеться про придбання 2223 куб.м піскосоляної суміші (вміст солі – 20%, вміст піску – 80%).

Аукціон стартував 15 січня, на нього подали свої документи 4 учасників: ПП "Мостобудівельне управління №1" (запропонована ціна – 1 736 162 грн), ТзОВ "Агропромислове підприємство "Львівське" (запропонована ціна – 1 736 163 грн), Птахофабрика "Давидівська" у формі ТЗОВ (запропонована ціна – 1 776 100), ТОВ "Підприємство "Турист" (запропонована ціна – 1 978 470). Переможцем обрали ПП "Мостобудівельне управління №1".

Зазначимо, очікувана вартість послуг становила 2 000 000 грн. 

За даними порталу YouControl, ПП "Мостобудівельне управління №1" зареєстроване у 2010 році у Стрию, займається будівництвом житлових і нежитлових будівель. Кінцевим власником фірми є Леон Урумян зі Стрия, який також має такі фірми: ПП "УТГ", ПП "МБУ база", ПП "МБУ авто", ПП "МБУ постач".

Розмір статутного капіталу підприємства становить 10 000 грн. Проти фірми відкрито виконавче провадження щодо примусового стягнення коштів на користь ТОВ "Східний будівельний проект".

Додамо, кінцевими власниками ТзОВ "Агропромислове підприємство "Львівське" є народні депутати Богдан та Ярослав Дубневичі. Підприємству належить Сихівський кар'єр, який є одним із основних постачальників піску для виробництва протиожеледної піскосоляної суміші, яку використовують під час прибирання вулиць Львова у зимовий період.

Минулоріч уряд виділив братам Дубневичам в оренду майже 10 га лісів поблизу Львова для розширення Сихівського кар'єру піску.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.