Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Арена Львів

Середа, 16 січня 2019, 18:08

"Арену.Львів" зіпсують штучним газоном

Арена Львів

ДП "Арена Львів" замовило штучний газон для покриття футбольного поля за 7 млн грн.

Про це йдеться на сайті публічних закупівель ProZorro.

Державне підприємство "Арена Львів" оголосило тендер у системі ProZorro на капітальний ремонт футбольного поля стадіону "Арена Львів", який має бути здійснений до 9 вересня цього року.

Йдеться про заміну газону на площі 7 992 кв.м, зокрема, тут планують постелити штучний газон із синтетичного матеріалу оливково-зеленого і зеленого кольорів. Усі роботи із заміни газону мають стартувати не пізніше 1 березня цього року.

Аукціон стартує 31 січня, а очікувана вартість закупівлі становить 7 000 000 грн.

Нагадаємо, стадіон "Арена Львів", який має мільйонні борги, сьогодні вже руйнуєтьсяРаніше заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк наголошував, що для того, аби здати в експлуатацію 2-гу чергу "Арени-Львів", потрібно 334 млн грн.

Влітку Львівська облрада розглядала можливість прийняття "Арени Львів" в комунальну власність, однак депутати не підтримали це рішення.

У грудні 2018 року заступник директора з комерційних питань ДП "Арена Львів" Володимир Лозинський звільнився з посади, а на початку червня пішов з посади  директор стадіону Євген Болкун. Наразі в.о. директора стадіону є Юрій Майборода.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.