Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

Барком-Кажани

loko.in.ua

Понеділок, 21 січня 2019, 11:05

Львівські "Кажани" поступилися в 2 перших виїзних матчах у новому році

Барком-Кажани

"Барком-Кажани" не змогли обіграти вінницьке "Серце Поділля".

Про це повідомила прес-служба ВК "Барком-Кажани".

Цими вихідними у Вінниці відбулися матчі 10-го туру Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги. На майданчику зійшлися ВК "Серце Поділля" та львівські "кажани". У обох матчах львів'яни поступились суперникам. Рахунок першого ігрового дня "Серце Поділля": "Барком-Кажани" – 3:2 (25:23, 13:25, 25:21, 21:25, 16:14). 

Другий ігровий день приніс "кажанам" ще більше несподіванок. Цього  разу вінничани знову перші. Але вже у всіх 3 партіях – "Серце Поділля" – "Барком-Кажани" 3:0 (25:21, 27:25, 25:20). Команди дійсно показують справжню боротьбу і цього разу у ній лідирують господарі.

Додамо. Найближчі ігри "кажанів" відбудуться знову у Вінниці. 2 та 3 лютого львівська команда гратиме на виїзді з "МХП-Вінниця". Домашні ігри "кажанів" анонсовано на 8-9 лютого: "Барком-Кажани" гратиме з "Юракадемією".

Нагадаємо, що 24 вересня 2018 року "Бакром-Кажани" у Луцьку обіграли хмельницький "Новатор" із рахунком 3:2 та вдруге стали володарями Суперкубку України з волейболу.

Додамо, львівські Кажани стали минулорічними чемпіонами України з волейболу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.