Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівавтодор

Середа, 23 січня 2019, 12:02

"Львіватодор" отримав тимчасового керівника

Львівавтодор

Сьогодні виконувачем обов’язків директора ЛКП "Львівавтодор" призначили Оксану Єстеферову.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні під час апаратної наради у Львівській міськраді було представлено нового в.о. керівника ЛКП "Львівавтодор" Оксану Єстеферову.

Чиновниця з 3 грудня 2018 року була заступником директора з економічних питань цього комунального підприємства. До переходу на роботу у "Львівавтодорі" Оксана Єстеферова ,уродженка Херсонщини, працювала керівником проектів та програм компанії з іноземними інвестиціями Procter & Gamble.

Зазначимо, у жовтні минулого року Львівська міська рада оголосила відкритий конкурс на посаду керівника ЛКП "Львівавтодор". 

Зазначимо, 28 грудня 2017 року міський голова Львова призначив Романа Познанського в.о. директора ЛКП "Львівавтодор" через переведення екс-директора цього підприємства Олега Берези на посаду керівника ЛКП "Львівелектротранс" (листопаді 2018 року звільнився з роботи). Однак у грудні 2018 року Познанський очолив ЛКП "Палац ігрових видів спорту".

Додамо, у лютому того ж року Держаудитслужба виявила зловживання  у ЛКП "Львівавтодор" на 4,2 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.