Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Уляна Пак

Четвер, 24 січня 2019, 12:43

Пак, Дякович і Стояновський займатимуться госпітальним округом Львівщини

Уляна Пак

Львівські депутати затвердили склад госпітальної ради госпітального округу Львівщини – сюди увійшли 3 депутатів міськради.

Сьгодні на сесії Львівської міської ради депутати затвердили ухвалу про делегування осіб до складу госпітальної ради госпітального округу Львівської області. "За" проголосували 48 депутатів.

Зокрема, ще у квітні минулого року уряд затвердив склад єдиного госпітального округу в межах Львівської області – об’єднання медичних закладів, що надають вторинну медичну допомогу, до складу якого входять не менше однієї багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування І рівня (обслуговує не менше 120 тисяч населення) або лікарні інтенсивного лікування ІІ рівня (обслуговує не менше 200 тисяч осіб).

Сьгоодні депутати затвердили склад госпітальної ради, яка займатиметься вирішенням проблем госпітального округу, розробки пропозицій та рекомендацій, у 20 осіб.

До госпітальної ради увійшли 3 депутати Львівської міської ради: Ігор Дякович (заступник керівника відділу соціальних проектів ГО "Українська Галицька Асамблея" та дяк РГ УГКЦ "Вознесіння Господнє"), Уляна Пак (начальник сектору юридичної підтримки Державне підприємство "Арена Львів") та Ігор Стояновський (заступник головного лікаря з хірургічної роботи Комунальної 8-ї міської клінічної лікарні Львова), а також начальник управління охорони здоров'я департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради Володимир Зуб

Додамо, у 2017 році у рамках реформування медичної галузі у Львівській області створили госпітальний округ. Тоді ж заступник міністра охорони здоров'я України Павло Ковтонюк, стверджував, що Львівщина буде першою областю, де у рамках реформи медичної галузі, впровадять госпітальні округи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.