Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Любомир Зубач

samopomich.ua

Понеділок, 28 січня 2019, 12:50

Зубач опікуватиметься Садовим у ЦВК

Любомир Зубач

Кандидати у президенти Андрій Садовий та Дмитро Добродомов визначилися із своїми представниками у ЦВК.

Центральна виборча комісія оприлюднила перелік уповноважених представників кандидатів на пост Президента України в ЦВК з правом дорадчого голосу.

Зокрема, уповноваженим представником міського голови Львова та лідера "Самопомочі" Андрія Садового став Любомир Зубачюрист, член політичної партії "Об’єднання "Самопоміч".

Натомість представником кандидата у президенти від "Народного контролю" Дмитра Добродомова є Тарас Боровський, юрист, голова Київської обласної організації політичної партії "Громадський рух "Народний контроль".

Зазанчимо, "Народний контроль" висунув кандидатом у президенти України нардепа Дмитра Добродомова 22 січня цього року, а "Самопоміч" висунула Андрія Садового – 3 січня.

Нагадаємо, 31 грудня 2018 року стартувала виборча кампанія із виборів президента України. Участь у виборах Президента України можуть взяти участь 1,9 млн виборців у Львівській області.

Станом на 28 січня ЦВК зареєструвала 20 кандидатів на президентські вибори-2019.

Також подали свою заявку у ЦВК подав кандидат від ВО "Свободи" Руслан Кошулинський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.