Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Дослідний завод "Хвиля"

spfu.gov.ua

Вівторок, 29 січня 2019, 11:00

"Дослідний завод "Хвиля" продали львівській фірмі за 60 мільйонів

Дослідний завод "Хвиля"

Фонд держмайна Львівщини продав львівський завод "Хвиля" за 61 млн грн ПП "Аверс-LVIV".

Про це повідомляє прес-служба Фонду державного майна України.

Регіональне відділення Фонду держмайна Львівської області приватизувало на електронному аукціоні через систему ProZorro єдиний майновий комплекс держпідприємства "Дослідний завод "Хвиля" за 61,2 млн грн.

Для участі в аукціоні було зареєстровано 7 учасників, а за результатами торгів ціна зросла у 4 рази з 12,662 млн грн до 61,2 млн грн.

Переможцем тендеру стало ПП "Аверс-LVIV", за даними порталу YouControl, підприємство зареєстроване у 2017 році у Львові, займається діяльністю у сфері права, а кінцевими власниками фірми є львів'яни Юлія Окунь та Любомир Гойдик. Розмір статутного капіталу підприємства становить 3 500 000 грн.

Зазначимо, завод "Хвиля" займався проектуванням та монтажем систем керування техпроцесами й виробництвом, виробництвом контрольно-вимірювальних приладів, підйомно-транспортного обладнання, електророзподільної та контрольної апаратури.

Він включає дві земельні ділянки площею 3,2 га у Львові і 13,4 га в селі Новий Яричів, а також 50 будинків і споруд, з них 23 – у Львові.

Нагадаємо, спочатку в аукціоні перемогло ТОВ "Західний торговий ресурс", яке запропонувало 60 млн грн. Однак потім воно відмовилося від підписання договору купівлі-продажу, і переможцем стало ПП "Аверс-LVIV", яке запропонувало другу за величиною суму.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.