Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. Варшавська, 1

google.com.ua

П'ятниця, 1 лютого 2019, 17:23

Власник новоствореної львівської будфірми придбав приміщення у Шевченківському районі

вул. Варшавська, 1

Управління комунальної власності Львівської міськради продало приміщення у будинку на вул. Варшавська, 1 за 297 тис грн.

Про це йдеться на сайті публічних закупівель ProZorro.Sale.

Управління комунальної власності Львівської міської ради продало у системі ProZorro підвал будинку на вул. Варшавська, 1 у Львові, загальною площею 117,2 кв.м, яке у січні цього року вдруге виставило на продаж.

Приміщення перебувають на балансі ЛКП "Агенція ресурсів Львівської міської ради" і розташовані в серединній частині Львова (Шевченківський район). Район розташування характеризується в основному житловою забудовою міста. Поруч та неподалік об'єкта оцінки знаходяться: житлові будинки, магазини, відділення банків, ресторан "Вертеп", школа, дитячий садочок, ОККО, ЖК Бельгійське містечко, Львівський спортивний клуб мотоциклетного спорту "СКА-Спідвей", інша забудова міста. 

Аукціон стартував сьогодні, 1 лютого, участь у ньому взяв лише Руслан Амбриз, який запропонував за приміщення 297 000 грн, що на 33 000 грн менше, ніж початкова ціна у 330 000 грн.

За даними порталу YouControl, Руслан Амбриз, львів'янин, є кінцевим власником ТзОВ "Малгос", яке він створив у серпні 2018 року і яке займається будівництво житлових і нежитлових будівель.

Нагадаємо, Львівська міська рада продала приміщення на вул. І. Сєченова, 2 за 957 тис грн, а приміщення на вул. Генерала Т. Чупринки – за 930 тис грн.

Крім цого, ТзОВ "Львівмедікалцентр", власником якого є адвокат Григорія Козловського Юрій Ломага, придбало приміщення у будинках на Площі Ринок, 12 і 13 за 34 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.