Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Баляш

Четвер, 14 лютого 2019, 18:48

Олег Баляш очолив "Наш край" на Волині

Олег Баляш

Гендиректор НВП "Гетьман" Олег Баляш очолив Волинську обласну організацію політичної партії "Наш край".

Про це повідомив Перший Луцький канал. 

Обласна звітно-виборча конференція партії відбулася сьогодні у селі Радовичі Турійського району Волинської області. За кандидатуру Баляша проголосували одноголосно.

Олег Баляш має дві вищі освіти, є членом політради партії "Наш край", має досвід партійної роботи, адже очолював міську Львівську партійну організацію, є багаторічним керівником науково-виробничого об'єднання "Гетьман". Він – екс-депутат Львівської обласної ради.

"Це людина з великим досвідом, яка має бажання і спроможність ефективно керувати обласною організацією. Думаю, що з його приходом партійна організація отримає новий поштовх і нові можливості для розвитку" – розповів Олександр Мазурчак, голова Центрального виконавчого комітету, співголова партії "Наш край".

Олег Баляш повідомив, що пріоритетом партії є розвиток місцевого самоврядування, євроінтеграція, цілісність країни. Також назвав дві основні цілі на найближчі два роки: перша – розбудовувати партію, пройти у Верховну Раду, аби мати змогу подавати свої законопроекти. Друга – діяти так, аби під час місцевих виборів більше партійців здобули посади в органах місцевого самоврядування. Все це для того, аби у кожному краї мати надійних представників, які розбудовували б країну.

"Більшість людей голосували з думкою, що їхній голос не впливає на вибори. А насправді всі ми – маленькі піщинки, які утворюють ґрунт, з якого повинна будуватись вся наша партійна організація, і інші напрямки роботи, куди ми хочемо рухатись" – сказав Олег Баляш.

На його думку, покращення в країні не залежать від того, що обіцяють по телевізору окремі політики.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.