Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

викиди у атмосферу

П'ятниця, 15 лютого 2019, 13:00

"Біоальтернатива" загрожує атмосфері Львівщини

викиди у атмосферу

Екологи виявили порушення техніки безпеки в одному з підприємств області.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Державної екологічної інспекції у Львівській області.

Працівники Державної екологічної інспекції у Львівській області провели планову перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства ТОВ "Біоальтернатива", що надає послуги з постачання пари, гарячої води та кондиціонованого повітря суб’єктам господарювання на території Стебника, Моршина, Сокаля, Бродів та Львова.

За результатами проведеної перевірки встановили, що у підприємства є дозволи на викиди забруднюючих речовин в атмосферу стаціонарними джерелами, але не розроблені спеціальні заходи щодо охорони атмосфери на випадок виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.

Крім цього, за здійснення викидів в атмосферу стаціонарними джерелами у бездозвольний період відповідальну особу притягнули до адміністративної відповідальності та будуть нараховані збитки завдані державі.

За даними сайту UAControl, засновником "Біоальтернативи" є підприємці Гурський Анатолій Миколайович, Коцьо Іван Степанович, Куспісь Богдан Михайлович та Таранський Ігор Петрович.

Нагадуємо, 13 лютого Керівника ПАП "Галичина" оштрафували на 5851 грн за забруднення природного середовища у Золочівському районі.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.