Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Мисик

П'ятниця, 15 лютого 2019, 16:38

Добродомов довірив Мисику ключі від квартири, де гроші лежать

Андрій Мисик

Дмитро Добродомов обрав своєю довіреною особою Андрія Мисика.

Центральна виборча комісія оприлюднила перелік довірених осіб кандидата на пост Президента України, нардепа Дмитра Добродомова.

Зокрема, довіреною особою Добродомова, яка представляє його  інтереси у відносинах з виборчими комісіями і виборцями, а також працює на громадських засадах, числиться Андрій Мисик, з 2014 року голова партії Громадський рух "Народний контроль" та кандидат до Львівської облради.

Нагадаємо, представником кандидата у президенти від "Народного контролю" Дмитра Добродомова став Тарас Боровський, юрист, голова Київської обласної організації політичної партії "Громадський рух "Народний контроль".

22 січня "Народний контроль" висунув кандидатом у президенти України нардепа Дмитра Добродомова. Про своє бажання стати учасником президенських виборів 2019 років Дмитро Добродомов повідомив ще у жовтні минулого року на на з'їзді партії "Народний контроль".

Додамо, Дмитро Добродомов, колишній гендиректор медіа-холдингу ZIK, на позачергових парламентських виборах у 2014 році переміг у 115 виборчому окрузі і став народним депутатом. У лютому 2016 року він вийшов із парламентської коаліції і став позафракційним.

Варіанти дослідили діяльність Добродомова у статті "Кавалькада президентів. Добродомов".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.