Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Роман Любицький

ФБ Любицького

Понеділок, 18 лютого 2019, 12:10

Гендиректор НТА та «Вголос» запускає новий телеканал

Роман Любицький

В Україні з’явиться новий інформаційний телеканал «Перший незалежний», ліцензіатом якого є фірма Романа Любицького.

Про це повідомив інформаційно-аналітичний сайт Детектор Медіа.

Нацрада з питань телебачення і радіомовлення вручила ліцензію новому інформаційному телеканалу «Перший незалежний». Питання стосовно ліцензії для «Першого незалежного» розглядали на двох засіданнях – 10 та 17 січня.

Як заявив представник телеканалу, «Перший незалежний» акцентуватиме увагу не на загальнонаціональних, а на регіональних проблемах. Також телеканал планує розпочати мовлення у вересні цього року, але за реалістичними прогнозами планує вийти в ефір лише у грудні. Телеканал транслюватиме програми на території всіх областей України. 

Ліцензіатом «Першого незалежного» є київське ТОВ «Тайм медіа», очільником та власником якого є генеральний директор львівської телерадіокомпанії НТА, медіахолдингу «Вголос» та екс-директор телеканалу ZIK Роман Любицький. 

Холдинг «Вголос» також пов’язують з Ігорем Кривецьким, львівським бізнесменом та колишнім нардепом від ВО «Свобода».

НТА, яка теж  належить Любецькому, пов’язували з Кривецьким, доки наприкінці 2017 року не придбали члени політради партії «Народний контроль», соратники народного депутата Дмитра Добродомова Андрій Кісера та Андрій Мисик.

Нагадаємо, раніше Нацрада видала ліцензію на супутникове мовлення новому інформаційному телеканалу Ukrlive від ТОВ «Телепростір», власниками якої є члени політради партії «Народний контроль» Андрій Кісера (працював разом із Дмитром Добродомовим у ZIKу) та Андрій Мисик, які також є власниками ТРК «Інтеррадіо» і львівської телекомпанії НТА.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.