Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Ярослав Дубневич

Четвер, 21 лютого 2019, 16:50

Екс-помічника Дубневича підозрюють у розкраданні державних коштів

Ярослав Дубневич

Колишній перший заступник керівника Філії "Центр забезпечення виробництва" та екс-помічник нардепа Ярослава Дубневича підозрюють у причетності до корупційної схеми на "Укрзалізниці".

Про це повідомила прес-служба Національного антикорупційного бюро України.

Сьогодні, 21 лютого, в міжнародному аеропорту "Бориспіль" детективи НАБУ затримали колишнього першого заступника керівника Філії "Центр забезпечення виробництва" ПАТ "Укрзалізниця", який також був екс-помічником народного депутата Ярослава Дубневича.

Його разом зі ще сімома особами, детективи бюро підозрюють у завданні понад 93 млн грн збитків "Укрзалізниці" через закупівлю стрілочної продукції за завищеними цінами. На момент вчинення злочину екс-посадовець обіймав посаду помічника Дубневича, який, за версією слідства, також причетний до корупційної схеми.

Детективи НАБУ повідомили про підозру екс-посадовцю "Укрзалізниці" в січні цього року (ч.3 ст.27 ч.2 ст.28 ч.1 ст.205 та ч.ч. 2,3 ст.27 ч.5 ст.191 КК України), але оскільки той  переховувався від слідства, його оголосили в розшук.

Нагадаємо, нещодавно САП скерувало до прокуратури нове подання на зняття депутатської недоторканості та притягнення до кримінальної відповідальності Ярослава Дубневича.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.