Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ярослав Дубневич

Середа, 20 лютого 2019, 16:53

Генпрокуратура розглядає справу щодо зняття недоторканості з Дубневича

Ярослав Дубневич

САП скерувало до прокуратури нове подання на зняття депутатської недоторканості та притягнення до кримінальної відповідальності Ярослава Дубневича.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура вдруге скерувала до Генпрокуратури подання на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата з Блоку Петра Порошенка Ярослава Дубневича. Про це заявила , повідомляє РБК-Україна з посиланням на "Слово і діло".

За словами, начальниці п'ятого відділу прокурорів САП Ольги Ярової, проект подання направили до Генпрокуратуру 14 лютого, однак рішення наразі немає.

Нагадаємо, раніше очільник САП Назар Холодницький передав генпрокурору Юрію Луценку для внесення в парламент подання про зняття недоторканності з Ярослава Дубневича, яке прокуратура у середині січня повернула САП на доопрацювання в частині доказової бази. Тоді є САП ініціювало нове подання на зняття депутатської недоторканості з Ярослава Дубневича.

Також у січні 2018 року НАБУ затримало у Львові посадовців ТОВ "Енергія-Новий Розділ", ТОВ "Енергія-Новояворівськ" та ТОВ "Енергія", які належать братам Дубневичам,  за підозрою в заволодінні понад 300 млн м³ природного газу НАК "Нафтогаз України" на суму понад 1,4 млрд грн.

На початку квітня 2017 антикорупційні детективи провели обшуки в офісах компаній.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.