Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. С.Голубовича, 19

google.com.ua

Понеділок, 4 березня 2019, 13:00

Міськрада продає приміщення у Залізничному районі за 580 тисяч

вул. С.Голубовича, 19

Управління комунальної власності Львівської міськради виставило на продаж приміщення у будинку на вул. С.Голубовича, 19.

Управління комунальної власності Львівської міської ради виставило на продаж у системі ProZorro приміщення цокольного поверху на вул. С.Голубовича, 19 у Львові, загальною площею 60,8 кв.м.

Будинок, в якому знаходяться приміщення, розташований в Залізничному районі Львова. Район розташування характеризується в основному житлово-комерційною забудовою міста.

Поруч та неподалік будинку знаходяться: житлові будинки з вбудованими на перших та цокольних поверхах комерційними об'єктами, магазини, кафе-бари, відділення банків, Hostel StareMisto, Львівський державний цирк, Галицький районний суд Львова, Шпиталь імені митрополита Шептицького, приміський вокзал, ринок "Привокзальний", школа, дитячий садочок, та інша забудова міста.

Аукціон стартує 19 березня, а початкова вартість приміщення становить 584 160 грн. 

Нагадаємо, раніше ТзОВ "Львівмедікалцентр", власником якого є адвокат Григорія Козловського Юрій Ломага, придбало приміщення у будинках на Площі Ринок, 12 і 13 за 34 млн грн.

А приміщення у будинку на площі Ринок, 38 придбала ТОВ "Крімсон Корп" за 56 млн грн, що на 6 млн грн більше, за початкову ціну.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.