Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

агітаційна палатка

Четвер, 28 лютого 2019, 13:04

Прихильники Порошенка потерпають від погромів

агітаційна палатка

На Львівщині хулігани здійснили напад на агітаційні палатки Юлії Тимошенко та Петра Порошенко.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Львівщина є першою в Україні по кількості публічних заходів на яких поліція забезпечувала громадський порядок.

"Наступний найбільш серйозний етап, який нас очікує – це вибори. Ми повинні забезпечити порядок на усіх виборчих дільницях області. Якщо організовувати службу по всіх правилах то в нас об'єктивно недостатньо для цього особистого складу. Ми плануємо залучати Національну гвардію, університет внутрішніх справ та ущільнювати графіки" – заявив начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області Валерій Середа.

За його словами, на Львівщині вже починаються перші прояви провокацій. Станом на сьогодні поліцейські отримали 25 повідомлень про протиправні дії. Зокрема, вчора, 27 лютого, у Мостиськах невідомий прийшов поспілкуватися з представниками Юлії Тимошенко до агітаційної палатки, а після недовгої розмови перевернув її.

Також аналогічні випадки сталися з прихильниками чинного президента Петра Порошенка у Львові та Городку. Зловмисники намагалися забрати агітаційні матеріали та відомості й погромити намети. Але спроба провокації невдалась, натомість хулігани задовільнились тим, що відібрали та викинули до смітника відомчі документи.

Нагадаємо, що 15 січня цього року МВС запропонувало всім кандидатам в президенти України особисту охорону.

А напередодні чинний мер Львова та кандидат в президенти Андрій Садовий в своєму інтерв'ю для "Громадського радіо" заявив, що за ним стежать спецслужби. Однак чи скористався Садовий послугами МВС – достеменно невідомо.

Додамо, станом на 18 лютого вже вісім кандидатів у президенти попросили охорону у поліції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.