Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Понеділок, 14 січня 2019, 14:19

Спецслужби впали на розпущений хвіст Садового

Андрій Садовий

Андрій Садовий вважає, що за ним стежать спецслужби.

Про це міський голова Львова, кандидат у президенти від Самопомочі Андрій Садовий повідомив в ефірі "Громадського радіо".

"Ну от сьогодні я побачив, що за машиною, на якій я їжджу, інша машина якась їздить, думав – хто такі? Але дали інформацію, що це спеціальні служби. Хоча б мали повідомити, що вони якийсь нагляд за мною встановлюють. Але вирішили, певно, це зробити самостійно" – Андрій Садовий.

Однак Садовий не вказав конкретно, звідки в нього інформація про стеження та яка сама спецслужба цим займається.

"Це такі КДБшні штучки, коли тебе звинувачують у тих речах, які ти ніколи не робив, але ти маєш потім виправдовуватися. Я ні за що виправдуватися не буду" – він.

Нагадаємо, 7 січня Центральна виборча комісія на своєму засіданні зареєструвала Андрія Садового як кандидата у Президенти України. 

Додамо, ще у жовтні 2018 року Садовий заявив, що братиме участь у президентських виборах-2019. "Самопоміч" офіційно висунула його своїм кандидатом на президентських виборах 3 січня.

Садовий сподівається пройти у другий тур президентських виборів та зустрітися там з лідером Громадянської позиції Анатолієм Гриценком. Крім цього, за його словами, на президентських виборах Андрій Садовий не буде об'єднуватися з іншими політичними партіями та об'єднаннями.  

Наразі Андрій Садовий взяв відпустку для проведення передвиборчої кампанії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.