Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівська поліція

Четвер, 28 лютого 2019, 17:25

За минулий рік на Львівщині у ДТП загинуло 292 особи

львівська поліція

Минулого року патрульні зафіксували на Львівщині 2039 ДТП із потерпілими, левову частку яких спричинили п'яні водії.    

Про це сьогодні, 28 лютого, розповів начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області генерал поліції третього рангу Валерій Середа, передає прес-служба львівської поліції.

Згідно з проведеного аналізу поліцейські встановили, що основними причинами дорожньо-транспортних пригод у Львівській області є порушення правил маневрування водіями транспортних засобів, перевищення водіями безпечної швидкості та швидкості руху, а також недотримання безпечної дистанції. 

Керування транспортними засобами у стані сп’яніння залишається однією основних причин скоєння ДТП. Внаслідок цього у 2018 році на Львівщині скоєно 491 ДТП в яких було травмовано 91 особу та 11 осіб загинули. 

«Мушу зазначити, що у першому півріччі 2018 року одним із проблемних питань був стан аварійності на дорогах. Проте, працівниками поліції було вжито ряд заходів, які позитивно вплинули на попередження дорожньо-транспортних пригод, що у свою чергу дало можливість знизити кількість ДТП на дорогах Львівщини», – зазначив Валерій Середа. 

За його словами, спостерігається динаміка до зменшення на автодорогах Львівщини скоєння ДТП загалом на 7 %, ДТП з потерпілими – на 15,6%, травмованих осіб – на 16,7%, кількості загиблих осіб – на 9%.  

Нагадаємо, у 2017 році на Львівщині у ДТП загинула 171 людина.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.