Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Понеділок, 4 березня 2019, 18:25

4 березня: найпопулярніші запити у Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 4 березня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію, що цього дня в Україні відзначають свято Масляна, яке прив'язане до Великодня. Для цього потрібно від дати Пасхи вирахувати 48 днів – це Великий піст, а потім ще тиждень – безпосередньо Масляна.

Також українці цікавилися тим, що з 8 березня синоптики прогнозують теплу і сонячну погоду без опадів. Як повідомляє Укргідрометцентр, температура повітря вночі становитиме 0-6 градусів тепла, вдень до 10-16 градусів тепла.

Ці запити набрали понад 2 тисячі українців.

Важливими новинами цього дня на Варіантах була інформація про те, що:

- управління комунальної власності Львівської міськради виставило на продаж приміщення у будинку на вул. С.Голубовича, 19;

- у 2018 році директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Ірина Маруняк задекларувала 597 тис грн доходу;

- Галицька РА замовила послуги з реконструкції фонтану "Кульбаба" на площі Галицькій за 3,6 млн грн;

- у зв’язку із ремонтом електромереж з 6 до 26 березня мешканці мешканці деяких вулиць Жидачева та Ходорова залишаться без світла.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.