Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ірина Фаріон

Вівторок, 5 березня 2019, 16:21

Фаріона жадає диких мук Гордона

Ірина Фаріон

Дмитро Гордон звернеться до силових структур через смертельні погрози свободівки Ірини Фаріон.

Про це йдеться у відео, яке оприлюднив автор та ведучий програми "В гостях у Дмитрія Гордона" Дмитро Гордон.

За словами Гордона, після його інтерв'ю у виданні "Політека", відома в вузьких колах напівбожевільна членкиня ВО "Свобода" Ірина Фаріон написала на своїй сторінці у Фейсбуці про те, що хоче його смерті.

 

"Я з жінками не воюю, але в даному випадку цю особу навряд чи можна назвати жінкою. Я вже говорив про те, що Ірину Фаріон треба розглядати як психічно хвору людину, тоді її потрібно покласти в відповідний лікувальний заклад, або вона просто є агентом ФСБ Росії. Я неодноразово пропонував цій дамі пройти обстеження на детекторі брехні і щоб я був поруч і мені задавати таке саме питання, як і їй: "Чи я є агентом спецслужб РФ?" – заявив Дмитро Гордон.

"Я переконаний, саме в такі переломні моменти, такі люди як Фаріон піднімають голову і травлять людей один проти одного за національними, конфесійними, мовними ознаками. І роблять все для того, щоб в Україні панував розбрат. Я завтра звернуся з листом до генпрокурора та до всіх силових структур з вимогою негайно відреагувати на заклики мене вбити Ірини Фаріон... Я вимагаю від кандидата у президенти від ВО "Свобода" Руслана Кошулинського негайної реакції: виключити Фаріон з партії або самому знятися з виборів. Навіщо нам такі кандидати у президенти, однопартійці яких закликають людей до вбивства" – додав Дмитро Гордон.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.