Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська ОДА

Четвер, 7 березня 2019, 11:00

Локтєв продовжує працювати у Синютки

Львівська ОДА

Андрій Локтєв помилився при заповненні декларації про доходи, тому продовжує працювати в Львівській облдержадміністрації.

Про це Варіантам повідомив заступник начальника управління департаменту ПЕК та енергозбереження Львівської ОДА Андрія Локтєв.

Андрій Локтєв, заповнюючи декларацію про доходи за 2018 рік, помилився та випадково вибрав рубрику "декларація перед звільненням". Відтак, його не звільнили з посади і він продовжує працювати у Львівській ОДА.

Зазначимо, раніше Варіанти повідомляли, що заступник начальника управління – начальник відділу нафтогазової промисловості управління паливно-енергетичного комплексу департаменту паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Львівської ОДА Андрій Локтєв заповнив декларацію про доходи перед звільненням.

Локтєв задекларував за 2018 рік 164 700 грн зарплати, йому належать три авто: СМЗ 8129 1970 року випуску, ВАЗ 21093 1995 року випуску та Fiat Scudo 2000 року випуску.

Нагадаємо, з 17 січня департамент паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Львівської ОДА очолив Володимир Лялька. Конкурс на цю посаду Львівська ОДА оголосила 12 грудня 2018 року.

Додамо, з грудня минулого року Оксана Стоколос-Ворончук більше не працює заступницею голови Львівської ОДА Олега Синютки.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.