Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

бетонна брила

ФБ Рудницького

Четвер, 7 березня 2019, 13:45

У Львові з будинку обвалилася 150 кілограмова бетонна брила

бетонна брила

На вулиці Татарській фрагмент з фасаду будинку обвалився на пішохідну зону – ніхто не постраждав.

Про це Варіантам повідомив Олег Рудницький у Facebook.
 
Сьогодні, 7 березня, вранці на перхресті вулиць Замартинівська та Татарська фрагмент з фасаду будинку вагою понад 150 кг впав на пішохідну зону. 
 
"Це відвалилось з місця, там де комин, а не балкон. Це фрагмент оздоблення даху, брила вагою 150 кг" – повідосмив Олег Рудницький
 
Обвалився фрагмент з даху квартирного будинку. Внаслідок цього ніхто не постраждав.
 
 
 
Нагадаємо, 1 лютого з фасаду будинку на вул. Дорошенка штукатурка впалана перехожого, якого внаслідок цього доставили до лікарні. А 26 лютого у Львові штукатурка з аварійного будинку травмувала пішохода.
 
А у січні у Львові провели обстеження житлових будинків, які є на утримання міста, щодо виявлення аварійних елементів на фасадах будинків, які загрожували падінню.

Додамо, що 14 січня міськрада ініціювала обстеження фасадів будинків міста на наявність аварійних елементів, а також заборонила утеплювати фасади у будинках-пам'ятках архітектури. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.