Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

будівля на вул. Підміська, 16

city-adm.lviv.uа

Четвер, 14 березня 2019, 17:19

Міськрада продає приміщення у Залізничному районі за два мільйони гривень

будівля на вул. Підміська, 16

Управління комунальної власності Львівської міськради виставило на продаж будівлю на вул. Підміська, 16.

Управління комунальної власності Львівської міської ради виставило на продаж у системі ProZorro приміщення будівлі на вул. Підміська, 16 у Львові, загальною площею 189,7 кв.м.

Нежитловий будинок розташований в Залізничному районі Львова. Район розташування характеризується житловою, адміністративною та виробничо-промисловою забудовою міста.

Поруч знаходяться: автостанція №3, АЗС Окко, магазини, відділення банку, Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства, автосервіс "Експерт авто", аптека, відділення нової пошти, житлові будинки, інші забудови.

Аукціон стартує 1 квітня, а початкова вартість приміщення становить 2 364 396 грн. 

Нагадаємо, раніше ТзОВ "Львівмедікалцентр", власником якого є адвокат Григорія Козловського Юрій Ломага, придбало приміщення у будинках на Площі Ринок, 12 і 13 за 34 млн грн.

А приміщення у будинку на площі Ринок, 38 придбала ТОВ "Крімсон Корп" за 56 млн грн, що на 6 млн грн більше, за початкову ціну.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.