Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Тарас Стефанишин

Середа, 20 березня 2019, 18:15

Стефанишин витратить півмільйона гривень на охорону

Тарас Стефанишин

"Львівспецкомунтранс" замовив охорону своєї будівлі за 480 тис грн.

Львівське комунальне підприємство "Транспортна фірма "Львівспецкомунтранс" оголосило тендер у системі ProZorro на послуги охорони, які переможець тендеру має надавати з 12 квітня до 31 грудня 2019 року.

Аукціон стартує 29 березня, а очікувана вартість послуг становить 480 000 грн.

Як йдеться у закупівлі, переможець тендеру має облаштувати у будівлі комунального підприємства на вул. Жовківській, 18, один цілодобовий пост охорони:

- здійснення цілодобової фізичної охорони з безпосереднім виїздом на об’єкт наряду реагування, у разі надходження сигналу тривоги;

- надання послуги повинно здійснюватися цілодобово;

- працівники охорони, задіяні для надання послуг, повинні мати не нижче 3-го кваліфікаційного розряду та бути офіційно працевлаштовані.

- забезпечити надійну охорону майна, грошових коштів та інших цінностей у разі виявлення порушення цілісності об’єкта.

Нагадаємо, у січні цьгоо року Львівська ОДА пред’явила претензію перевізнику ЛКП "ТФ "Львівспецкомунтранс" за складання сміття зі Львова на приватних земельних ділянках Київщини.

Додамо, раніше Держаудитслужба виявила зловживання у ЛКП ТФ "Львівспецкомунтранс" на понад 100 млн грн, однак для їх відшкодування аудитори повинні звертатися з окремим позовом до суду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.