Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

підпільна гуральня

ГУ НП у Львівській області

Четвер, 14 березня 2019, 14:39

У Пустомитівському районі власника підпільної гуральні посадили за ґрати

підпільна гуральня

Поліцейські вилучили 500 літрів спирту та 1,7 тисячі підроблених акцизних марок.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Поліцейські викрили цех з виготовлення фальсифікованого алкоголю, діяльність якого організував 47 річний мешканець Пустомитівського району. Фальсифікат невеликими партіями реалізовувався на території Львівщини.

Під час проведення санкціонованих обшуків у зловмисника було вилучено 500 літрів спирту та спиртовмісної суміші, 1,7 тис. підроблених марок акцизного збору, пляшки з готовим фальсифікатом та обладнання, яке використовувалося для виготовлення продукції. Крім цього правоохоронці вилучили 16 упаковок «Bag In Box» з підробленими алкогольними напоями популярних елітних брендів. 

 

Правоохоронці припинили роботу цеху з виготовлення підробленої горілки та перекрили канал надходження на ринок фальсифікованого алкоголю. 

Пустомитівський районний суд призначив організатору підпільного «бізнесу» покарання у вигляді трьох років позбавлення волі з іспитовим терміном у два роки. 

Нагадаємо, 7 березня 2019 закрили підпільну гуральню у Радехівському районі. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.