Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Ігор Держко

Facebook Держка

Понеділок, 18 березня 2019, 10:58

Держко очолив профспілку працівників ЛНМУ імені Данила Галицького

Ігор Держко

Професор очолюватиме профспілку, залишаючись керівником кафедри.

Про це повідомляє Leopolis News.

На звітно-виборній профспілковій конференції працівників Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького відбулося голосування щодо обрання нового профспілкового комітету, до якого увійшли 11 осіб.

Новообраним головою профкому працівників Університету став завідувач кафедри філософії та економіки, професор Ігор Держко, який працюватиме на громадських засадах, залишаючись керівником кафедри.

На конференції також обрали делегатів на 6 звітно-виборну конференцію Львівської обласної організації профспілки працівників охорони здоров'я України. Ними стали ректор, академік НАМН України, професор Борис Зіменковський та голова профспілкового комітету ЛНМУ імені Данила Галицького Ігор Держко.

Новообраний профспілковий комітет вже почав роботу над новою редакцією Колективного договору, який подадуть на обговорення у структурні підрозділи Університету.

Нашадаємо, в 2016 році Львівський національний медичний університет імені Д. Галицького посів 1 місце серед медичних та 16 місце серед усіх ВНЗ України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.