Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежа

П'ятниця, 22 березня 2019, 16:15

В Грибовичах невідомі підпалили сухостій

пожежа

Неподалік від полігону у Грибовичах погасили пожежу, яка охопила територію близько 200 кв. м.

Про це повідомляє кореспондент "Варіантів".

21 березня ввечері виникла пожежа сухої трави на території Грибовицької сільської ради, що неподалік Львова. Вогонь охопив територію близько 200 кв. м. О 21:16 пожежу ліквідували, ніхто не постраждав.

За словами заступника міського голови Львова Сергія Бабака, пожежу у Грибовичах зафіксували камери спостереження за полігоном, розташовинам за кількадесят метрів. "ДНС викликали, приїхало підкріплення, поліція. Я не бачив там голів сільських рад, я не бачив екологів, таке враження, що їм байдуже", - заявив чиновник.

Він також додав, що це порушення всіх норм екології, техніки безпеки, а також персональна відповідальність тих, хто це зробив. "Небезпека того, що може утворитися в Новояворівську, буде в значно більших масштабах, ніж була раніше, і допустити, щоб хтось собі дозволяв підпалювати сухостій, неприпустимо", - прокоментував Сергій Бабак

Бабак закликав правоохоронні органи провести розслідування задля встановлення правопорушників та вжити всіх можливих дій для їх затримання.

Нагадаємо, протягом 10 березня пожежники здійснили 39 виїздів на ліквідацію займання сухої трави.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.