Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

львівські маршрутки

Вівторок, 26 березня 2019, 11:38

АТП Садового вдруге пропонує 750 тисяч гривень за квитки для маршруток

львівські маршрутки

АТП №1 оголосило повторний аукціон з придбання 30 млн штук квитків для проїзду у маршрутках Львова.

Львівське комунальне автотранспортне підприємство №1 оголосило повторний тендер у системі ProZorro на придбання транспортних квитків, які переможець тендеру має постачати галереї до 31 березня 2020 року.

Перший аукціон стартував 25 березня, одна на нього не подався жоден учасник. Саме тому АТП №1 оголосило повторні торги, які відбудуться 15 квітня. Очікувана вартість послуг становить, як й у попередній закупівлі, 750 000 грн.

Як вказано у закупівлі, всього АТП №1 замовило 30 000 000 штук разових квитків для проїзду в автобусі. Квиток має бути формату 40х60 мм, графічний дизайн (гільошні сітки, мікротекст) на лицьовому боці виробу, а на титульній стороні вказано: назву підприємства (ЛК АТП №1), назву міста (Львів), назву квитка (разовий квиток для проїзду в автобусі), номінал квитка, серію та номер квитка, підприємство виробник квитка.

Нагадаємо, раніше ЛКП АТП №1 скасувало закупівлю на обслуговування 8 автобусів через брак учасників.

Додамо, 14 лютого депутати Львівської міськради звернулися до міського голови Львова з вимогою оприлюднити інформацію щодо використання автоматизованих систем підрахунку пасажирів у автобусах ЛКП АТП №1.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.