Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Дмитро Добродомов

Середа, 27 березня 2019, 13:00

Добродомов витратив майже 6 мільйонів на передвиборчу кампанію

Дмитро Добродомов

У цю суму кандидат у президенти не вклав жодних власних коштів, весь бюджет складають внески партії "Народний контроль". 

Згідно з оприлюдненим фінансовим звітом на сайті Центральної виборчої комісії, розмір виборчого фонду кандидата у президенти України від партії "Народний контроль" Дмитра Добродомова склав майже 6 млн грн.

Партія у виборчий фонд надала всю суму, а це 5,9 млн грн. Тим часом, як Добродомов взагалі не надав коштів у свій виборчий фонд.

У фінансуванні фонду не було добровільних внесків від фізичних осіб. Також, жодна юридична особа не профінансувала виборчий фонд кандидата від "Народного контролю".

Нагадаємо, 22 січня "Народний контроль" висунув кандидатом у президенти України нардепа Дмитра Добродомова. Про своє бажання стати учасником президенських виборів 2019 років Дмитро Добродомов повідомив ще у жовтні минулого року на на з'їзді партії "Народний контроль".

7 березня 2019 року Дмитро Добродомов відмовився від участі у виборах на користь кандидата від "Громадянської позиції" Анатолія Гриценка, з яким  уклав спільний меморандум про співпрацю демократичних сил України.

Додамо, Дмитро Добродомов, колишній гендиректор медіа-холдингу ZIK, на позачергових парламентських виборах у 2014 році переміг у 115 виборчому окрузі і став народним депутатом. У лютому 2016 року він вийшов із парламентської коаліції і став позафракційним.

Варіанти дослідили діяльність Добродомова у статті "Кавалькада президентів. Добродомов".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.