Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Світоч

П'ятниця, 29 березня 2019, 13:37

На кондитерській фабриці "Світоч" зведуть нові корпуси

Світоч

Львівська міськрада дозволила Львівській кондитерській фабриці "Світоч" добудувати нові приміщення на вул. Ткацькій.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження на реконструкцію ПАТ "Львівська кондитерська фабрика "Світоч" адмінкорпусу за рахунок прибудови додаткових приміщень відділу розвитку, корпусу № 1А та корпусу №1 за рахунок надбудови венткамери на вул. Ткацькій, 10. Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Додаткові приміщення збудують на території кондитерської фабрики, яка займає земельну ділянку, площею 1,6699 га, що є комунальною власністю і призначена для розміщення та експлуатації основних,
підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної,
машинобудівної та іншої промисловості. Категорія земель – землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення, вид використання – для виробничих потреб.

Функціональне призначення земельної ділянки – зона В-5-1 – підзона зони В-5 – зона промислових підприємств та об’єктів без шкідливого впливу на довкілля відповідно до зонінгу Личаківського району.

Висота корпусів не повинна перевищувати 14, 28 та 23 метри. При необхідності, керівництво фабрики має ще узгодити з ДП "Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького" граничну висоту будівель. Максимально допустимий відсоток забудови цієї земельної ділянки – 67%. 

Нагадаємо, у листопаді 2018 року корпорація Nestle викупила залишок акцій львівської фабрики "Світоч". Відтепер компанія володіє 100% акцій львівської фабрики.

Раніше Варіанти побували на кондитерській фабриці "Світоч" та подивились, як виробляють популярні львівські вафлі "Артек".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.