Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори 2019

Понеділок, 1 квітня 2019, 12:23

21 квітня відбудеться другий тур виборів

вибори 2019

ЦВК разом з окружними виборчими комісіями прискорить опрацювання бюлетенів перед  другим туром, який відбудеться 21 квітня.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Центральна виборча комісія планує розпочати співпрацю з окружними виборчими комісіями перед початком другого туру президентських виборів. Про це заявила Тетяна Сліпачук під час брифінгу, який відбувся сьогодні, 1 квітня.

Вона наголосила, що ЦВК посилить співпрацю з окружними комісіями в швидкому опрацюванні бюлетенів перед початком другого туру виборів, який відбудеться 21 квітня.

Також Сліпарчук заявила, що ЦВК повідомить, коли з’явиться інформація щодо протоколів з ОВК.

Крім того, за словами голови ЦВК, ЗМІ та виборці зможуть взяти участь у безперервному засіданні центрвиборчкому.

Нагадуємо, ЦВК має намір оголосити про другий тур президентських виборів після остаточного підрахування результатів. Згідно з останніми даними, лідером у першому турі президентських перегонів стає Володимир Зеленський, який набрав 30,40% голосів виборців. Другу сходинку посів чинний Президент України Петро Порошенко з результатом в 16,36% голосів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.