Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

паркування у Львові

Четвер, 4 квітня 2019, 12:30

У трьох районах Львова облаштують нові місця для паркування

паркування у Львові

Львівські депутати дозволили облаштувати три нові паркувальні майданчики у місті для службового користування.

Сьогодні на сесії Львівської міської ради депутати внесли зміни до рішення про затвердження збору за місця для паркування транспортних засобів та плати за паркування транспортних засобів на території Львова. "За" проголосували 47 депутатів.

Йдеться про облаштування трьох нових майданчиків для паркування транспортних засобів у місті. Усі нові місця для паркування використовуватимуться виключно для службового паркування.Це:

- вул. Тершаковців, 6-а, Личаківський район (9 паркомісць);

- вул. Володимира Великого, 10, Франківський район (9 паркомісць);

- вул. Т. Окуневського – просп. В. Чорновола, 59, Шевченківський район (10 паркомісць).

Також депутати продовжили дозвіл на функціонування майданчика для службового паркування на площі Старий Ринок, 8 до початку проведення реконструкції цієї площі.

Зазначимо, у вересні 2018 року Львівська міськрада вирішила проаналізувати завантаженість паркувальних майданчиків у місті. Станом на кінець травня минулого року, паркувальні майданчики у центрі Львова були завантажені на 79%.

Окрім цього, водіям автівок заборонили паркуватися на тротуарах, а ще у грудні 2017 року депутати міськради затвердили перелік вулиць, на яких паркування автомобілів заборонено. 

Також, з 16 жовтня 2018 року водії можуть придбати місячний абонемент на паркування у Львові за ціною від 700 грн до 2800 грн. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.