Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Анатолій Гриценко

Четвер, 4 квітня 2019, 15:29

Гриценко втомився від непрохідності

Анатолій Гриценко

Анатолій Гриценко вирішив більше не брати участь у президентських виборах в Україні.

Про це повідомляє Українська правда.

Як заявив лідер "Громадянської позиції" Анатолій Гриценко в інтерв’ю "Українській правді", він більше не балотуватиметься у президенти України.

"Більше я на президентські вибори не піду. Це точно" – наголосив Анатолій Гриценко.

За його словами, зараз він разом з усією своєю командою розпочинає підготовку до парламентських виборів.

Нагадаємо, сьгоодні зранку ЦВК опрацювала 100% голосів: переможцем першого туру став кандидат від партії "Слуга народу", шоумен Володимир Зеленський із 30,24% голосів – за нього проголосували 5 713 825 виборців, а друге місце посів чинний президент Петро Порошенко, якого підтримали 3 014 538 виборів (15,95%).

Натомість Анатолій Гриценко набрав 6,91% голосів, за нього проголосували 1 306 411 українців. Щодо результатів виборів у Львівській області, то Гриценко опинився на другому місці після Петра Порошенка – він набрав 19% голосів.

Раніше Варіанти згадували Анатолія Гриценка у статті "Кавалькада президентів. Гриценко" з циклу про учасників (та учасниць) президентських виборів 2019 року, які бували чи мешкали у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.