Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Бартош Ціхоцький

PolUkr.net

Вівторок, 9 квітня 2019, 12:13

Ціхоцький вперше приїхав до Львова

Бартош Ціхоцький

Посол Польщі в Україні Бартош Ціхоцький вперше зустрівся з польськими організаціями у Львові.

Про це повідомляє Польське радіо.

Посол Польщі в Україні Бартош Ціхоцький, якого призначили на цю посаду у березні цього року, прибув з першим візитом до Львова для зустрічі з представниками польських організацій та польськомовних ЗМІ.

"Я приїхав сюди, щоб вирішувати розбіжності у двосторонніх відносинах, а не множити їх. Іншого методу, ніж принциповий, але конструкутивний діалог, я не бачу", – заявив посол Бартош Ціхоцький.

Зазначимо, Бартош Ціхоцький – випускник Історичного інституту Варшавського університету. У 2015–2016 роках працював у Посольстві Республіки Польща в Москві. Від травня 2017 року був державним підсекретарем у Міністерстві закордонних справ, відповідальним за політику безпеки, східну та американську політику.

Нагадаємо, Посольство Польщі в Україні надіслало відкритого листа до керівництва Національної суспільної телерадіокомпанії України з протестом проти "спроб відбілювання Степана Бандери в ефірі українського суспільного телебачення".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.