Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Єгор Соболєв

Середа, 10 квітня 2019, 11:10

Соболєв та Семенченко покинули Садового

Єгор Соболєв

Народні депутати Єгор Соболєв та Семен Семенченко покинули парламентську фракцію "Самопомочі".

Про це повідомила прес-служба "Самопомочі" на своїй сторінці у Фейсбуці.

Народні депутати Єгор Соболєв та Семен Семенченко, які буди обрані у 2014 році до Верховної Ради за списками "Самопомочі", вирішили вийти з партії.

"Єгор Соболєв уже підписав відповідну заяву, а нардеп Семенченко оголосив про намір зробити це найближчим часом. Депутати повідомили про це своїх колег під час засідання фракції "Самопомочі", – наголосили у прес-службі партії.

Нагадаємо, 9 квітня міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що частина народних депутатів від "Самопомочі" покине фракцію й на партію чекає внутрішнє перегрупування.

Раніше повідомляли, що фракцію збираються покинути, окрім Єгора Соболєва й Семена Семенченка, ще такі народні депутати: Олександр Опанасенко, Іван Мірошніченко, Олександр Данченко, Олексій Скрипник.

Крім цього, мер Львова заявив, що "Самопоміч" не буде об'єднюватися із іншими політичними партіями на парламентських виборах восени цього року, а йтиме як самостійна сила. 

Додамо, у 2014 році до Верховної Ради пройшли 33 кандидата від цієї політсили. Наразі фракція "Самопомочі" налічує 25 нардепів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.