Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Аварійний будинок

city-adm.lviv.ua

Середа, 10 квітня 2019, 14:30

У Львові відреонтують 3 дитячі садочки та 10 аварійних будинків

Аварійний будинок

На ремонт аварійних будівель з резервного фонду міського бюджету виділили майже 12 мільйонів.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 10 квітня, у мерії на позаплановому засіданні міської комісії з питань ТЕБ і НС погодили рішення про виділення коштів з резервного фонду міського бюджету на невідкладні аварійно-відновлювальні роботи.

Комісія прийняла рішення відновити три аварійні дошкільні навчальні заклади Львова, які визнали такими, що потребують вжити невідкладні заходів для гарантування безпеки дітей, вихователів і обслуговуючого персоналу закладу.

Зокрема відновлять дві підпірні стінки у дитячому садку № 12 на вул. Довбуша, 20, на  його ремонт виділили 2 млн. 538 тис. грн. 

За 341 тисячу гривень  відремонтують підпірну стійку у дошкільному навчальному закладі № 92 на вул. Й. Сліпого, 11.

Також відновлять 10 аварійних житлових будинків, зокрема, відремонтують підпірні стінки біля житлових будинків: на вул. С. Бандери, 41, на який виділили  296 тис. грн. На вул. Новий Світ, 20, відновлення коштуватиме 224 тис. грн. З міського бюждету виділили ще становить 2 млн. 121 тис. грн. на ремонт підпірної стінки на вул. Миколайчука, 28,

Вартість ремонту підпірних стінок у будинках на вул. Тернопільській, 1, 1А, 2 та 2А, коштуватиме місту 1 млн. 396 тис. грн. Будинок на вул. Хуторівка, 40 відремонтують за 728 тис. грн.

Ще 175 тис. грн. комісія виділила на ремонт м'ягких покрівель в будинках на вул. Городоцькій, 305 та 315, та 165 тис. грн. на вул. С. Величка, 16.

На ремонт конструкційних елементів житлових  будинкунків вул. Б.Хмельницького, 177, виділили ще 2 млн. 036 тис. грн та на  вул. Базарній, 34. – 1 млн. 496 тис. грн.

Загалом на відновлення аварійних будинків у міськраді виділили 11 808 000 млн. грн.

Нагадаємо, у березні міськрада виділила кошти на відновлення чотирьох аварійних будинків.

А 14 лютого у Львові, на вулиці Личаківській, 7 обвалилась стіна житлового будинку з якого відселили мешканців. 

Додамо, 4 січня 2018 року міськрада ініціювала обстеження фасадів будинків міста на наявність аварійних елементів, а також заборонила утеплювати фасади у будинках-пам'ятках архітектури.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.